top of page

ESCAPE ROOMS IN TONGEREN, LIMBURG

VERKEN ONZE ESCAPE ROOMS

Bij Break Free in Tongeren, Limburg word je ondergedompeld in een van onze twee escape rooms, elk met een eigen verhaal. Slagen jullie erin om binnen de 60 minuten heelhuids te ontsnappen? Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s!

THE BEACH: Eindelijk… op vakantie met je beste vrienden, dubbel en dik verdiend. Je koffers zijn nog niet goed uitgepakt of jullie komen plots in een heftige tropische storm terecht. Jullie stranden op een godverlaten eiland. In de verte zien jullie een helikopter vliegen, jullie enige kans op redding! SOS! Alleen… vinden jullie binnen de 60 minuten een vuurpijl die de aandacht van de helikopter kan trekken of zijn jullie gedoemd om voor eeuwig op het eiland rond te dolen?!

 

LIVE OR DIE: Jullie worden versuft wakker… waar zijn jullie verzeild geraakt, wat is er in hemelsnaam gebeurd? Al snel sijpelt het binnen: jullie zijn het slachtoffer geworden van een ontvoering voor illegale organenhandel. Eén ding is duidelijk: jullie moeten hier weg! Ver weg… en snel! Kunnen jullie nog op tijd ontsnappen uit de klauwen van de meedogenloze orgaanhandelaars? Time is ticking, maar blijft jouw hart dat ook??

 

ROND DE WERELD IN 80 DAGEN: coming soon!

 

PRIJZEN ESCAPE ROOMS

Stel je team wijs samen en reserveer een van onze escape rooms. Hoe groter je team, hoe lager de prijs. Beleef je onze 2 escape rooms na mekaar, dan geniet je van een onweerstaanbare prijs:

2 spelers: 30 EUR/persoon

4 spelers: 25 EUR/persoon

6 spelers: 20 EUR/persoon

3 spelers: 27 EUR/persoon

5 spelers: 22 EUR/persoon

2 kamers na elkaar: actieprijs 35 EUR/persoon (min 4 spelers)

BOEK VANDAAG NOG JOUW FAVORIETE ESCAPE ROOM. NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP VOOR EEN LAST MINUTE RESERVATIE.

 

ESCAPE ROOM Limburg, Break Free

 

ENKELE IMPRESSIES

bottom of page